Goedlicht LED paneel

Dit bijzondere randlicht ledpaneel van Goedlicht zet de nieuwe norm in kantoor en schoolverlichting. Perfect licht dat bijdraagt aan uw gezondheid, super zuinig met energie omgaat, passend in een intelligent gebouwbeheersysteem GBS. In dit bijzondere armatuur kunnen bijvoorbeeld bewegings- en lichtsensoren, audio luidsprekers, bewakingscamera’s, rookmelders en afzuigventilatie eenvoudig geïntegreerd worden en ze zien er nog eens goed uit ook. Van slecht licht naar goed licht met Illumisound technology.

Perfecte lichteigenschappen

76%

Energiebesparing

Plug and Play

100%

Circulair

 

Bereken uw investering

Wilt u armaturen aanschaffen of vervangen?

Wat zijn de afmetingen van de ruimte?

Of vul het oppervlakte van de ruimte in

Wat is uw huidige situatie?

Welk type armatuur wilt u aanschaffen?

Heeft u recht op subsidie?

U bespaart

Op basis van de door u ingevulde waarden, hebben wij de volgende berekening voor u op kunnen stellen.

Investeringskosten

€ 0,00

CO2 reductie

0,00 kg

Terugverdientijd

0,00 jaar

Investeringsrendement

0,00 % per jaar


De uitkomsten van deze Goedlicht calculator geven slechts een indicatie van de investeringen en besparingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Meer toelichting

Producten bestellen

Led paneel standaard

Led paneel standaard

 • optimale vaste lichtsterkte
 • keuze uit 3 lichtkleurvarianten
 • energiezuinig
 • eenvoudige installatie

Van € 118,00 Voor € 98,00

Led paneel dimbaar

Led paneel dimbaar

 • aanvullend op standaard:
 • lichtsterkte instelbaar naar eigen behoefte
 • dimbaar via meerdere aanstuurmogelijkheden
 • meest energiezuinig indien met daglichtregeling

Van € 139,00 Voor € 119,00

Led paneel instelbaar wit

Led paneel instelbaar wit

 • aanvullend op dimbaar:
 • traploos variabele kleurtemperatuur
 • volgen van natuurlijke daglichtcurve mogelijk
 • optimale lichtkwaliteit om te presteren

Van € 199,00 Voor € 179,00

 • Geeft het randlicht ledpaneel minder licht dan een volvlak ledpaneel?

  Dat zou je denken, maar dat is niet zo! Het lijkt alleen of een volvlak ledpaneel meer licht geeft doordat het oppervlakte meer oplicht. Dit oplichten vermindert de hoeveelheid licht die op de werkplek terecht komt. Het randlichtpaneel daarentegen licht niet op maar stuurt het licht naar de werkplek. Hierdoor is het randlicht led paneel efficiënter dan een volvlak ledpaneel. De UGR-waarde van het randlicht ledpaneel is daardoor ook lager en voldoet daarmee aan de Arbonormen.

 • Hoeveel energie kan ik besparen met het randlicht ledpaneel?

  Randlicht ledpanelen gebruiken 76% minder energie dan traditionele TL-armaturen en zijn zelfs 30% zuiniger dan de meest voorkomende huidige volvlak ledpanelen. Klik hier om uw persoonlijke besparing te berekenen. 

 • Hoe berekenen jullie het rendement van het randlicht ledpaneel?

  Het lichtrendement wordt berekend door de hoeveelheid licht (lumen) die een armatuur uitstraalt te delen door het energieverbruik (Watt). De hoeveelheid licht die wordt gemeten, is de hoeveelheid licht inclusief verliezen door bv diffuser materiaal. Het energieverbruik is het verbruik van het gehele armatuur en niet alleen van de led-lichtbron(nen), maar ook van het verbruik van de elektronica en de led-voeding. 

  Vaak wordt het energieverbruik van een armatuur opgegeven zonder de led-voeding. Dit is niet correct en is niet volgens het LM79 protocol waarop de aanvragen van EIA-subsidie moeten zijn gebaseerd.

 • Is het randlicht ledpaneel makkelijk om te wisselen?

  Ja, daar is geen technische kennis voor nodig. De stekker van het huidige paneel uit de contactdoos halen, het paneel uit het systeemplafond lichten, het randlicht ledpaneel in het systeemplafond leggen en de stekker van dit paneel in de contactdoos steken. Klaar! Klik hier voor meer informatie over de werkwijze. Hierna kan het oude armatuur afgeleverd worden bij een Wecycle inleverpunt.

 • Waar wordt het randlicht ledpaneel geproduceerd?

  Het randlicht ledpaneel is een Nederlands kwaliteitsproduct, ontwikkeld en geproduceerd door Illumisound in Purmerend. Op de productie locatie in Purmerend wordt zoveel mogelijk gewerkt volgens de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klik hier voor meer informatie van MVO.

 • Voldoet het randlicht ledpaneel aan alle veiligheidseisen en certificeringen?

  JA. Het randlicht ledpaneel voldoet aan alle eisen zoals beschreven voor de CE en ENEC certificering. Daarnaast is de efficiëntie van het armatuur gemeten volgens het LM79 protocol welke nodig is om in aanmerking te komen voor subsidie volgens de EIA en BREEAM. De productie faciliteit van Illumisound wordt jaarlijks geïnspecteerd om te kunnen blijven voldoen aan de voorwaarden die gelden voor het ENEC certificaat.

 • Hoe duurzaam is het randlicht ledpaneel?

  Voor de productie van het randlicht ledpaneel wordt gebruik gemaakt van gerecyclede en recyclebare materialen. Door de toepassing van hoogwaardige onderdelen en het high-end design is het armatuur buitengewoon energie-efficiënt en heeft het een zeer lange levensduur. Het paneel is zo geconstrueerd, dat het makkelijk in verschillende materiaalsoorten gescheiden kan worden en is daardoor 100% recyclebaar. Doordat het randlicht ledpaneel minder energie verbruikt, kunnen er minder fossiele brandstoffen worden gebruikt om energie op te wekken. Deze CO2 reductie zorgt voor een verbetering van het klimaat en een betere natuur. 

 • Mijn vraag wordt hierboven niet gesteld. Kan ik een andere vraag stellen?

  Natuurlijk kan dat! Klik hier voor ons contactformulier, vul uw gegevens in en stel uw vraag in de open ruimte. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.